Člen největší lázeňské skupiny v České republice
Lázně Luhačovice, akciová společnostLogo Lázně Luhačovice

Aktuality z lázní

Hotel Alexandria získal pátý titul Czech Hotel Awards

Páté vítězství v dosavadních šesti ročnících soutěže Czech Hotel Awards zaznamenal wellness hotel Alexandria**** v kategorii nejlepších Spa & Wellness hotelů ve Zlínském kraji. Slavnostní vyhlášení výsledků se uskutečnilo v úterý 28.3.2017 v Praze za účasti několika stovek hoteliérů, odborníků z oblasti hotelnictví a médií. Cenu převzala obchodní manažerka hotelu Monika Dobiášová.

Czech Hotel Awards je soutěž o titul nejoblíbenějšího hotelu v České republice, je přehlídkou českých hotelů nabízejících nejkvalitnější služby a klade si za cíl zmapovat a zviditelnit nejlepší hotely po celé České republice. Ocenění pro Hotel roku 2017 jsou udělována pro každý kraj a pražský obvod. Nominované hotely jsou registrovány na oficiálních webových stránkách soutěže www.hotelawards.cz, kde pro svůj nejoblíbenější hotel v kategoriích 3, 4, 5 hvězd a Wellness & spa hlasuje veřejnost.

"Vyhlášení výsledků soutěže je jednou nejdůležitějších hotelových událostí roku. Velmi si vážíme přízeň veřejnosti, která svým hlasováním již popáté potvrdila naše výsadní postavení mezi wellness hotely v celém Zlínském kraji. Ocenění jsou výsledkem naší cesty za důslednou kvalitou a inovacemi. Hlavní část klientely hotelu Alexandria tvoří hosté z ČR, kteří se k nám opakovaně rádi vracejí. Máme však i stabilizovanou zahraniční klientelu. Alexandria je velmi oblíbená mezi Slováky, především na prodloužené víkendové pobyty. Oblíbili si ji i Rakušané a Izraelci. Doufáme, že vedoucí pozici obhájíme i v následujících letech a že nám hosté při hlasováních zůstanou věrní," řekla Ing. Miloslava Fialová, ředitelka hotelu.






zpět na další aktuality




Starší aktuality:

2015

2014

2013
Úvodní strana | Mapa webu | Kontakt
Lázně Luhačovice, a.s., Lázeňské náměstí 436, 763 26 Luhačovice, ČR, telefon: +420 577 682 111, e-mail: info@lazneluhacovice.cz, www.lazneluhacovice.cz
Věrnostní programy Člen svazu léčebných lázní Člen AHR ČR Zápatí stránky