Člen největší lázeňské skupiny v České republice
Lázně Luhačovice, akciová společnostLogo Lázně Luhačovice

Aktuality z lázní

Hotel Alexandria v Luhačovicích je wellness jedničkou ve Zlínském kraji

Luhačovický hotel Alexandria **** potvrdil své výsadní postavení mezi wellness hotely, když získal již podruhé prestižní ocenění v soutěži Czech Hotel Awards - Hotel roku 2014 v kategorii Wellness & spa ve Zlínském kraji. Je tak nejlepším wellness hotelem nejen v Luhačovicích, ale v celém Zlínském kraji. Na slavnostním vyhlášení výsledků soutěže, které se konalo ve čtvrtek 5.6.2014 ve Slovanském domě v Praze za účasti několika stovek hoteliérů, odborníků z oblasti hotelnictví a médií, cenu převzala ředitelka hotelu Ing. Miloslava Fialová.

"Ceny si velmi vážíme a těší nás o to víc, že hlasování bylo veřejné," sdělila své první dojmy po předání ceny M. Fialová. "V příštím roce bychom se velmi rádi pokusili o pomyslný hattrick, polevit nesmíme, bez fráze platí, že důvěra velmi zavazuje," doplnila M. Fialová. I když převažující část klientely hotelu Alexandria tvoří hosté z tuzemska, tak si hotel získal renomé i v zahraničí. Pravidelně zde tráví wellness pobyty skupiny z Izraele, Rakouska či Slovenska. "Právě v loňském roce jsme zaznamenali neobyčejný zájem slovenských hostů. Meziroční nárůst Slováků byl téměř sedmdesátiprocentní! Naši východní sousedé objevili kouzlo Luhačovic a jezdí do našeho hotelu nejčastěji na prodloužené víkendy," řekla závěrem M. Fialová.

Největší hotelová událost roku Czech Hotel Awards je soutěž o titul nejoblíbenějšího hotelu v České republice a je přehlídkou českých hotelů nabízejících nejkvalitnější služby. Cílem soutěže je zmapovat a zviditelnit nejlepší hotely po celé České republice. V letošním roce je to již třetí ročník soutěže. Ocenění pro Hotel roku 2014 jsou udělována pro každý kraj a pražský obvod. Soutěží se v kategoriích 3, 4, 5 hvězd a Wellness & spa a o vítězi rozhoduje veřejnost svými hlasy. Sestavená odborná porota vybírá vítěze jen v kategorii Kongresový hotel. Soutěž se konala pod záštitou Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.





zpět na další aktuality




Starší aktuality:

2015

2014

2013
Úvodní strana | Mapa webu | Kontakt
Lázně Luhačovice, a.s., Lázeňské náměstí 436, 763 26 Luhačovice, ČR, telefon: +420 577 682 111, e-mail: info@lazneluhacovice.cz, www.lazneluhacovice.cz
Věrnostní programy Člen svazu léčebných lázní Člen AHR ČR Zápatí stránky