Člen největší lázeňské skupiny v České republice
Lázně Luhačovice, akciová společnostLogo Lázně Luhačovice

Aktuality z lázní

Penzion Riviera se rozšiřuje. Přibydou pokoje, výtah i recepce

Oblíbený penzion Riviera nacházející se v blízkosti centra města u vstupu do lázeňského parku čeká rozšíření o přístavbu. Práce začnou již v polovině listopadu 2016 a od té doby bude penzion uzavřen.

Dokončení se podle plánu očekává v prosinci následujícího roku. Předpokládáme však, že v průběhu hlavní sezóny bude původní část penzionu uvedena opět do provozu.

Ke stavbě z roku 1928 byla v 70. letech minulého století přistavena dvoupodlažní část, která bude v následujícím období doplněna o dvě patra. Celý objekt se tak výškově srovná. V současné době je v penzionu 46 lůžek ve 28 pokojích. Po dokončení bude v objektu celkem 75 lůžek. Všechny pokoje budou mít vlastní sociální zařízení. Pro pohodlnější pohyb zejména se zavazadly bude dům vybaven výtahem. Počítá se také s recepcí, která zatím chyběla. V nově vzniklé restauraci se budou podávat snídaně bufetovou formou. Hostům bude v nové části také sloužit společenská místnost s kuchyňskou linkou, čajová kuchyňka a žehlírna. Chybět nebude ani WI-FI připojení na internet.

Celková investovaná částka dosáhne 40 mil. Kč s DPH a stavbu bude realizovat firma 3V&H, s.r.o.



zpět na další aktuality




Starší aktuality:

2015

2014

2013
Úvodní strana | Mapa webu | Kontakt
Lázně Luhačovice, a.s., Lázeňské náměstí 436, 763 26 Luhačovice, ČR, telefon: +420 577 682 111, e-mail: info@lazneluhacovice.cz, www.lazneluhacovice.cz
Věrnostní programy Člen svazu léčebných lázní Člen AHR ČR Zápatí stránky