Člen největší lázeňské skupiny v České republice
Lázně Luhačovice, akciová společnostLogo Lázně Luhačovice

Aktuality z lázní

Rekonstrukce sociálního zařízení pokojů v penzionu Póla

Na začátku roku 2015 byla v penzionu Póla provedena částečná rekonstrukce vnitřních prostor a obměna nábytku. V roce 2016 práce pokračovaly rekonstrukcí sociálního zařízení na pokojích. Celkem se jednalo o 21 pokojů. V rámci stavebních úprav byly vyměněny i podlahové krytiny na schodištích a chodbách. Práce byly dokončeny v březnu 2016.




Komfortnější ubytování pro zaměstnance

Snahou akciové společnosti je zkvalitňování ubytování nejen pro hosty, ale také pro své zaměstnance. Proto v objektu Karlín, který je dlouhodobě využíván pro ubytování zaměstnanců akciové společnosti, byly provedeny stavební úpravy a to především ve vnitřních částech. Práce zahrnovaly výmalbu, výměnu podlahových krytin, rekonstrukci elektroinstalace, úpravu rozvodů topení a výměnu nábytku. Plánovaný termín dokončení v březnu 2016 byl splněn.

Celoroční zaměstnanecké ubytování, které přispívá ke stabilizaci pracovních sil v naší společnosti, bude poskytováno i nadále za velmi výhodné ceny.





zpět na další aktuality




Starší aktuality:

2015

2014

2013
Úvodní strana | Mapa webu | Kontakt
Lázně Luhačovice, a.s., Lázeňské náměstí 436, 763 26 Luhačovice, ČR, telefon: +420 577 682 111, e-mail: info@lazneluhacovice.cz, www.lazneluhacovice.cz
Věrnostní programy Člen svazu léčebných lázní Člen AHR ČR Zápatí stránky