Člen největší lázeňské skupiny v České republice
Lázně Luhačovice, akciová společnostLogo Lázně Luhačovice

Aktuality z lázní

Děti mají uhličité koupele přímo v léčebně

Po šesti měsících intenzivních prací již využívají nejmenší pacienti koupele v přírodní uhličité vodě přímo v novém balneoprovozu, který se nachází v přízemí největší budovy dětských léčeben v Miramonti. Samotný přívod přírodního léčivého zdroje byl realizován již na konci minulého roku. Následně byl podle plánu během prvního čtvrtletí vybudován moderní balneoprovoz koncipovaný jako vodní svět s hvězdným nebem. Celkem se zde nachází 4 tradiční nerezové vany a 8 kabinek. Čekárna je pojata jako vodní hladina, stěna se vstupy do kabinek jako lodní paluba a protější stěna jako pobřeží s majákem. Vany připomínají lodičky ukotvené ke stěně dřevěným můstkem. Bublající vodní válce s plovoucími plastovými rybičkami, televize, svítící želvy a spousta hraček zase slouží k uklidnění dětí během koupelí a odpoutání pozornosti od procedury.

Jedná se o další významný příspěvek ke zkvalitnění lázeňské péče pro děti. V předcházejících létech byly mimo jiné všechny pokoje pro děti s doprovody vybaveny moderním příslušenstvím a novým nábytkem, což odpovídá standardu tříhvězdičkového hotelu. Děti starší 6-ti let, které absolvují pobyt bez doprovodu rodičů, mají v dětské léčebně Miramonti k dispozici pokoje s novým nábytkem a televizory včetně Wi-Fi připojení přímo na pokojích.





zpět na další aktuality




Starší aktuality:

2015

2014

2013
Úvodní strana | Mapa webu | Kontakt
Lázně Luhačovice, a.s., Lázeňské náměstí 436, 763 26 Luhačovice, ČR, telefon: +420 577 682 111, e-mail: info@lazneluhacovice.cz, www.lazneluhacovice.cz
Věrnostní programy Člen svazu léčebných lázní Člen AHR ČR Zápatí stránky